Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
February 23, 2012, 01:51:18 PM

Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Down
Print
Author Topic: Organizovani prevoz iz Srbije na koncerte u Zagrebu i regionu  (Read 3525 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
JT Sambora
Newbie
*

« on: February 25, 2011, 01:33:45 AM »

Have a nice day!  Evo, ja krećem sa promovisanjem prevoza za koncert BON JOVI-ja u Zagrebu.   Have a nice day!

NOVA ponuda za prevoz na koncert grupe "BON JOVI" koji će se održati 08. juna u Zagrebu: cena samo 25 evra tj. za 15 evra jeftinije, nego u ponudi turističke agencije "BELVI TRAVEL" !!!

http://jungletribe.com/putovanja/2821/bon-jovi-zagreb/

Cene i uslovi putnog aranžmana

Cena : 25 eura

Prilikom prijave plaća se 25 eura u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke.

Aranžman obuhvata :

-          Kompletnu organizaciju i vođenje puta

-          Prevoz visokopodnim busevima (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata :

-          Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike

-          Ulaznicu za koncert

-          Međunarodno zdravstveno osiguranje (250 din, moze se uzeti u agenciji)

-          Individualne troškove u hostelu i za vreme putovanja

Napomene :

-          Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL

-          Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu

-          Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja šengen vize (vazi samo za putnike sa starim pasosima)

-          Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava

-          Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

-          Molimo vas da pažljivo pročitate OPŠTE USLOVE PUTOVANJA i plan i program puta

-          Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

-          Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost

-          Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

-          Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

-          Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju

-          JUNGLE TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudićemo se da Vašim željama izađemo u susret, molimo vas da imate razumevanja, budući da smo ovu ekskurziju i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu

-          Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika

-          U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre datuma polaska

-          Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

-          Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja JUNGLE TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slučaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slučaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Zagreb je najveći i glavni grad Hrvatske. Ima oko 800 hiljada stanivnika i veliki je industrijski i ekonomski centar.
« Last Edit: February 26, 2011, 01:23:30 PM by ][V][ister Big Time » Report to moderator   Logged
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #1 on: February 25, 2011, 01:38:37 AM »

Mislim da je najbolje Fanovima pružiti što veći broj mogućnosti, pa da sami odluče preko koje turističke agencije ili prevoznika žele i mogu da idu. smile

Pozdrav za sve Fanove iz Banja Luke, uz jednu napomenu: Lično idem sa nekom ekipom iz Beograda, i u Zagreb i u Bukurešt, tako da možeš da mi pošalješ poruku ovde u inbox, da mi npr. pošalješ koliko zainteresovanih ljudi ima koji bi iz Banja LUke i Republiek Srpske došli na koncert, spisak ljudi koji bi išli iz Banja Luke, sa imenim i prezimenima, e-mejlovima i sl.

Napisaću ti već šta će mi sve trebati. smile

Elem, kada budem znala koliko vas ima, mogu da pomognem da ili dođemo do vas u Banja Luku, pa da idete sa nama, ili čak da se dogovorim sa ljudima iz turističke agencije da se nekako obezbedi i prevoz - poseban autobus za vas, tako da se ne brini, jer ćete biti nekako prebačeni do Zagreba na koncert. smile

Report to moderator   Logged
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #2 on: February 25, 2011, 01:52:27 AM »

Molba za Administratore, kako Foruma, tako i ove teme, mislim da se devojka zove BLONDIE smile :

Da li može samo da se otvori tema koja bi se npr. zvala (radni naslov):

"Organizovani prevoz iz Srbije na koncerte u Zagrebu i regionu " ?!

Mislim da je najbolje tako, jer mislim da zaista ne bi bilo OK da se menja naziv Foruma ili Fan kluba na FACEBOOK-u "BON JOVI SRBIJA".

Tamo sam jedna od administratora + administratorka sam, da se ne ponavljam mnogo, glavne tj. oficijelne FAN grupe BON JOVI na međunarodnom nivou, tako da znam kako bi npr. BON JOVI ARGENTINA ili BON JOVI CHILE reagovali kada bi neko tražio od njih da im se promeni naziv. biggrin biggrin biggrin

rockon rockon :rockon:Dugo smo radile na tome na FACEBOOK-u, postovale, informisale ljude o tome da postoji BON JOVI SRBIJA, da smo brojni i da volimo da slušamo dobar gitarski zvuk + da mnogo volimo BON JOVI.  rockon rockon rockon

Ljudima se to jako svidelo, naročito to što nismo nametljive + što smo krajnje otvorene i prijateljski nastrojene za druženje sa ljudima širom sveta.

Iskreno, BON JOVI SRBIJA, uspeli smo da privučemo mnogo fanova iz inostranstva, kao i da se sprijateljimo sa ostalim fan-klubovima iz mnogih zemalja u okruženju, čak i sa BON JOVI FRANCE, BON JOVI ITALIA, BON JOVI TURKEY, a na vam ne pričam sa kim smo sve prijatelji pos ostalim kontinentima. smile

Dakle, svi nas znaju kao BON JOVI SRBIJA, pisali smo i uspeli da dođemo lično do gospodina OBIE O BRIAN-a, tako da postoji svet, da se tako izrazim, o tome da u zemlji Srbiji, na "brdovitom Balkanu", ima mnogo i pravih fanova same grupe, ali i ljubitelja RNR i HEAVY METAL muzike, tako da su ONI KOJI TREBA, obavešteni o svemu tome. smile

I ne samo o nama, nego se trudimo da ima pošaljemo pozitivnu sliku i imidž o celom regionu, kako bi BON JOVI poželeli da ponovo dođu ovamo jednog dana, pa da održe ne samo jedan koncert, nego i par koncerata, npr. u Zagrebu, Budimpešti, Bukureštu i Beogradu. smile
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #3 on: February 25, 2011, 02:02:37 AM »

Eto, od mene za večeras toliko. smile

Pozdrav za kolegu iz Hrvatske, uz poziv da slobodno postuje ove linkove oko razno raznih mogućnosti za prevoz na koncert grupe BON JOVI u Zagrebu gde god bude trebalo, po Forumima, na FACEBOOK-u i sl. smile

Ako treba, pošto mislim da smo se nedavno sprijateljili i na FACEBOOK tj. lično upoznali, slobodno ih uputi na mene, pa ću ima ja dati tačne i precizne informacije o svemu. smile

Ne zato što imam bilo kakvu finansijsku ili kakvu već korist od bilo čega, nego što mi je u realnom životu u opisu struke da organizujem različite vrste događaja tj. EVENT-ova, u šta spadaju sajmovi, kongresi, promocije, festivali, muzički koncerti i sl. smile Iza mene stoji ne malo profesionalno iskustvo, 10 godina rada u tzv. kongresnom turizmu, iako imam samo 34 godine. smile

Takođe, mislim da sam ti napisala i na FB-u da je za mnogobrojne maloletne fanove iz Srbije veliki problem da ih roditelji sami puste na koncert u  bilo gde jer se ide bez roditelja.

Znači, ne radi se o odlasku u Hrvatsku ili Zagreb, nego o putovanju bez roditelja ili staratelja. smile

Sve u svemu, pre neko veče sam obećala određene informacije oko prevoza, tako da odlazim mirno na spavanje jer sam zadato mi obećanje u potpunosti ispunila. smile

Sutra idem lično na Sajam turizma u  Beogradu, tako da ću dati sve od sebe da razgovaram sa bar 20-ak ozbiljnih turistčkih agencija iz Srbije koje bi evenetulano mogle da došu u obzir sa se sa njima za početak bar razgovara oko oragnizovanja prevoza na koncerte u Beču, Udinama i Bukureštu. smile

Sve što budem saznala (informacije, eventualne cene, ime agencije i dr.), čim se vratim kući, odmah postujem na Forumu ovde, na fan stranici BON JOVI SRBIJA, kao i na svom ličnom profilu na FB-u, tako da se ne brinete jer niko neće ostati uskraćen za informacije, barem ne sa moje strane. smile
BonJovi91
Sr. Member

BON JOVI FOREVER !!!!!!

« Reply #4 on: February 25, 2011, 02:35:58 AM »

Sve sam razumeo sem toga da li je to 25 evra u jednom pravcu ili oba, pretpostavljam u jednom.... cool  smile

Now your pictures that you left behind
Are just memories of a different life
Some that made us laugh, some made us cry
One that made you have to say goodbye...
island01
Jr. Member
**

« Reply #5 on: February 25, 2011, 11:36:48 AM »

Slažem se sa svime što je JT Sambora rekla.

Ne treba mijenjati imena grupama samo ponekad informirat ljude i stavit link da postoji organizirani prijevoz i sigurno ćete mnogima uštediti puno novaca....već i vidim da ste

dobili pohvale.
vuca
Newbie
*

« Reply #6 on: February 25, 2011, 03:23:22 PM »

Nije lose da ima sto vise polazaka iz Bg-a... Samo ...
Mislim,polazak u 11 sati je i vise nego kasno po meni!
Ovi jesu skuplji,ali i nekako sigurniji,a imam i priliku da malo prosetam gradom.
Uglavnom videcemo sta i kako,ima vremena.
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #7 on: February 25, 2011, 11:04:21 PM »

Hvala svima na kreativnim i korisnim sugestijama, a ja ću se lično potruditi da popravim sve što mogu i koliko mogu. smile

Vučo, šta misliš da li bi bilo OK da se ponuda druge turističke agencije izmeni, u smislu da se pomeri vreme polaska da bude malo napred?!

Inače, bila sam na Sajmu turizma u Beogradu danas. Pokrenuti su inicijalni razgovori oko organizovanja prevoza na koncert u BUkureštu.
Ostavila sam materijale koje sam pripremila, činjenice oko broja fanova, statistika i sl., ljudima iz nekih agencija.

Naša akcija je naišla na veliko interesovanje i odobravanje, ali sam zamoljena da se pojavim u utorak ili sredu, jer svi žele das e odmore posle Sajma jedno dan-dva zato što je Sajam sam po sei vrlo naporan kao manifestacija. smile

Znači, čim budem imala makar preliminarne informacije oko bilo odlaska u Bukurešt, postavljam i ovde na Forum i svuda gde bude trebalo. smile
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #8 on: February 25, 2011, 11:07:57 PM »

BON JOVI 91:

Zvala sam danas telefonom agenciju JUNGLE TRAVEL, da još jendom proverim da li se radi o ceni karte u jednom pravcu ili je u pitanju povratna karta, i rečeno mi je da jeste povratna karta.

Na moje pitanj zbog čega je cena prilično jeftina rečeno mi je da ne sumnjaju da će fanovi iz Srbije kreuti u velikom broju, tako da ovog puta marketinški targetiraju, da se tako izrazim, dakle, idu na brojnost, a ne na skuplju cenu kare. smile

Inače, to što su jeftiniji, to ne znači da su im npr. autobusi lošiji, ili da su oni manje bezbedni kao agencija i sl. smile
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #9 on: February 25, 2011, 11:18:08 PM »

Još samo jedna stvar, tj. obaveštenje sa Sajma turizma 2011. godine u Beogradu:

Ne znam da li vam je poznato, ali, zajendo sa Srbijom ove godine zemlja su-domaćin je upravo Hrvatska. smile

Štand je odličan i moram da ih pohvalim, jer zaista em je sve maksimalno kvalitetno, em su im promotivni materijali odlični, a ono što je najvažnije, kada priđete samom štandu, dočekaće vas neka prilično vedra i nasmejana lica, pri tom je to zaista tako i ljudi uopte nisu isfolirani. smile

Rekla sam im da idem na koncerte i u Zagrebu i u Bukureštu, pa su mi sve objasnili i gde se nalazi sam Stadion tj. gde je tačno Maksimir, ali i mnoge druge kulturno-istorijske znamenitosti u gradu. smile

Takođe, dali su mi mnogobrojne i različite mape Zagreba i cele Hrvatske, kao i brdo nekih najrazličitijih promotivnih materijala, kao što su katalozi, brošure i flajeri. smile

Projekat je finansiran od strane Evropske Unije, pa da vas informišem da tako nešto i kod nas, u Srbiji, postoji već par godina.
Samo, kod nas je situacija sledeća: prilično smo napredobvali, ali, mora još mnogo toga da se uradi.

Susedi iz Hrvatske imaju jako dobre kataloge i brošure i zaista nisu štedeli ni na kvalitetu, ni na kvantitetu. smile

MI, takođe, imamo jako dobre ideje, ali su i ovde potrebne ogromne količine novca, nešto slično kao i za sam dolazak Benda u Beograd, tako da ćete vrlo lako razumeti o čemu se radi. smile

Dakle, da rezimiram, ko je u Beogradu preko vikenda, neka mu ne bude teško da skokne do Sajma i da uzme sve što mu treba od materijala + neka slobodno pita sve što ga zanima jer će mu biti odgovoreno na sva pitanja. smile
vuca
Newbie
*

« Reply #10 on: February 26, 2011, 01:34:53 AM »

Pa da,da se u Zagrebu bude najkasnije oko 1, kad vec dolazim da bar vidim grad! Ko zna kada cu sledeci put imati priliku da odem tamo!
][V][ister Big Time
Undiscovered soul
Administrator

Superman Tonight

« Reply #11 on: February 26, 2011, 01:20:52 PM »

Evo i nove teme.  rockon

Taj dzangl je zanimljiv ali meni nije jasno kada je povratak? 1h posle koncerta 'el jok?  dontgetit

www.bonjovi.rs

.ı|ı.ı|ı.

They say for every living thing
There's a guide up in the sky
That helps you pass from world to world
So you never really die -Richie Sambora

BonJovi91
Sr. Member

BON JOVI FOREVER !!!!!!

« Reply #12 on: February 26, 2011, 05:46:24 PM »

BON JOVI 91:

Zvala sam danas telefonom agenciju JUNGLE TRAVEL, da još jendom proverim da li se radi o ceni karte u jednom pravcu ili je u pitanju povratna karta, i rečeno mi je da jeste povratna karta.

Na moje pitanj zbog čega je cena prilično jeftina rečeno mi je da ne sumnjaju da će fanovi iz Srbije kreuti u velikom broju, tako da ovog puta marketinški targetiraju, da se tako izrazim, dakle, idu na brojnost, a ne na skuplju cenu kare. smile

Inače, to što su jeftiniji, to ne znači da su im npr. autobusi lošiji, ili da su oni manje bezbedni kao agencija i sl. smile

Naravno, shvatio sam, videcemo o tom potom, kako vecina bude odlucila Wink 

Nije lose da ima sto vise polazaka iz Bg-a... Samo ...
Mislim,polazak u 11 sati je i vise nego kasno po meni!
Ovi jesu skuplji,ali i nekako sigurniji,a imam i priliku da malo prosetam gradom.
Uglavnom videcemo sta i kako,ima vremena.

Da, ja isto mislim da su sigurniji, jer ne znam ako je polazak stvarno u 11h kad bismo stigli  smile Sto kazes bilo bi lepo malo i videti grad izmedju ostalog  thumbup

JT Sambora
Newbie
*

« Reply #13 on: February 27, 2011, 02:40:41 PM »

BLONDIE, hvala što je otvorena posebna tema u vezi sa organizovanim prevozom na koncerte u Zagrebu i/ili Bukureštu. smile

Narode, slažem se sa postovima, tako da ste sve u pravu i sve mora da se detaljno sagleda i prouči, kao i da se detaljnije razmotri opcije oko vremena polaska. smile

Danas se završava Sajam turizma u Beogradu, tako da nikakvi zvaničniji dogovori oko svega neću da pokrećem pre srede. smile

Pre par godina sam volontirala kao asistent PR menaždera na tom Sajmu, tako da znam da svi jedva čekaju da se odmore dan-dva posle Sajma. smile

Dakle, da ima damo par dana da se malo odmore, zar ne?!
JT Sambora
Newbie
*

« Reply #14 on: February 27, 2011, 02:47:42 PM »

Evo, još jednom da postujemo ponudu za organizovan prevoz na koncert u Zagrebu, koju je istakla turstička agencija BELVIE TRAVEL u saradnji sa EVENTIM SRBIJA. smile

Mislim da svima treba pružiti podjednake uslove za promovisanje i oglašavanje, tako da detalje iz punude BELIVE TRAVEL-a možete pogledati na sledećem linku:

[/color]

Osnovne informacije:

BON JOVI - THE CIRCLE TOUR                            8. jun 2011 - stadion Maksimir - Zagreb - 20:00h

Cena aranžmana:

iz Beograda i Novog Sada - 40 eur (bus + vodic) - dinarsko plaćanje

Cena ulaznice:

6.790 rsd (golden circle - stajanje) - rasprodato!
5.135 rsd (teren - stajanje)
6.790 rsd (tribina 1 - donji nivo)
4.680 rsd (tribina 3 - donji nivo)

Vremena polaska i dolaska:

Polazak iz Beograda - 8. juna u 06:00h (Sava Centar)
Polazak iz Novog Sada -8. juna u 06:00h (Želj. stanica)

Povratak iz Zagreba 1sat nakon koncerta, dolazak u Beograd i Novi Sad 9. juna u jutarnjim satima

Progran urađen u saradnji sa EVENTIM - SRBIJA www.eventim.rs

U cenu aranžmana uključene su sledeće stavke:

=prevoz autobusom (klima, video) na relaciji:  Beograd - Zagreb - Beograd ili Novi Sad - Zagreb - Novi Sad

=usluge turističkog vodiča - pratioca na putovanju

U Cenu arnžmana nije uključeno:

= cena ulaznice za koncert (ulaznicu pribavljaju Belvi Travel i Eventim - Srbija,     www.eventim.rs)

= medjunardno zdravstveno osiguranje (285 rsd)

Način plaćanja:

Aranžman se plaća u  dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja  - Findomestic banke, na dan uplate.

Prijava putovanja

podrazumeva uplatu od 50% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

Minimalni broj za realizaciju programa je 35 putnika.  

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 7 dana pre polaska.  

U slučaju promene na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Posebne napomene:

"Belvi Travel" ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel, usaglašeni sa YUTA standardom.

« Last Edit: February 27, 2011, 03:04:21 PM by JT Sambora » Report to moderator   Logged
][V][ister Big Time
Undiscovered soul
Administrator

Superman Tonight

« Reply #15 on: February 27, 2011, 08:43:05 PM »

overite index sajta... sutra cu kad nadjem vremena malo bolje doraditi to, ovo je cisto promena sa BG peticije na ZG i region. 
Have a nice day!

http://www.bonjovi.rs/

www.bonjovi.rs

.ı|ı.ı|ı.

They say for every living thing
There's a guide up in the sky
That helps you pass from world to world
So you never really die -Richie Sambora

vuca
Newbie
*

« Reply #16 on: March 09, 2011, 10:42:20 AM »

Neka informacija oko prevoza za Bukurest? Koliko sam video na eventimu,koncert je u 15 h ???????????????????
SantaFe
Full Member

« Reply #17 on: March 20, 2011, 07:23:27 PM »

Za sve ljude iz Banjalucke regije - Prevoz iz Banja Luke za Zagreb na koncert agencija MIG tours, karta kosta oko 85 KM, sve detaljnije informacije mozete dobiti u agenciji koja se nalazi u centru (kod slasticarne "Pingvin 2B")
« Last Edit: March 20, 2011, 07:25:43 PM by SantaFe » Report to moderator   Logged

island01
Jr. Member
**

« Reply #18 on: March 21, 2011, 04:49:37 PM »

Za sve ljude iz Banjalucke regije - Prevoz iz Banja Luke za Zagreb na koncert agencija MIG tours, karta kosta oko 85 KM, sve detaljnije informacije mozete dobiti u agenciji koja se nalazi u centru (kod slasticarne "Pingvin 2B")

Stavi tu informaciju na facebook grupu "don't runaway....", poželjno i web stranicu agencije jer vidiš da je na forumu slabo prometno.
BonJovi91
Sr. Member

BON JOVI FOREVER !!!!!!

« Reply #19 on: March 24, 2011, 06:56:07 PM »

Moze li mi neko odgovoriti, ako nekog ima ... Gde da uzmem karte za Belvi travel ?  cool

Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Up
Print
Jump to:  

Page created in 0.282 seconds with 21 queries.